Nancy Aalders 06-19638816

Hamersestraat 29E - Westervoort

Arrangementen

Bruidsarrangement: Kosten: €85,-. Het bruidsarrangement bestaat uit 4 afspraken en u krijgt een nagelriem-olie om thuis uw nagels en nagelriemen te verzorgen.

De 1e afspraak is 3 weken voor de grote dag. U kunt dan kenbaar maken wat uw wensen zijn. Denk hierbij aan kleurstelling, lengte en model van uw nagels. Vervolgens krijgt u 1 proefnagel gezet zodat we kunnen zien of het u bevalt.

De 2e afspraak is 2 weken voor de grote dag. Tijdens deze afspraak bespreken we of de proefnagel is bevallen en kunnen we eventuele veranderingen doornemen. Weer wordt er 1 nagel gezet,dit is het model zoals uw nagels er voor de grote dag uit moeten gaan zien.

Bij de 3e afspraak worden de bruidsnagels gezet, dit zal 1 of 2 dagen voor de bruiloft plaatsvinden.

De 4e en laatste afspraak zal 3 of 4 weken na de bruiloft plaatsvinden. U krijgt dan een nabehandeling. Indien gewenst kunnen de kunstnagels verwijderd worden.

Nagelbijt-arrangement: Kosten: €125,-. Wilt u stoppen met nagelbijten en uw handen niet langer verstoppen? Dan is het nagelbijt-arrangement de perfecte oplossing voor uw probleem.
Het arrangement bestaat uit 4 behandelingen, die elk na 2 weken zullen plaatsvinden en dat in 8 weken tijd. Dit is omdat de nagels van nagelbijters sneller groeien en we willen voorkomen dat u weer in uw oude gewoonte terugvalt en aan de acrylnagels gaat zitten. Ook ontvangt u een nagelriem-olie om thuis uw nagels en nagelriemen te verzorgen.

Bij de 1e behandeling wordt een nieuwe set Acryl nagels gezet, de nagels worden niet langer dan uw fingertoppen en krijgen een neutrale kleur.

De 2e behandeling. Hierbij worden oneffenheden weggewerkt en zien uw nagels er weer verzorgd uit. Ook wordt er besproken hoe het de afgelopen 2 weken is gegaan.

Bij de 3e behandeling krijgt u weer een nabehandeling, en problemen kunnen besproken worden.

Tijdens de 4e en laatste behandeling kunt u kiezen voor french of een kleurtje en aangeven of u hierna uw Acrylnagels wilt behouden of dat u ze na 3 weken wilt laten verwijderen.